Відтепер воїни, які перебувають на лікуванні у Костопільській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування, можуть отримати більш якісне та різноманітне харчування
Перш за все, збільшено кількість продуктів на одного військовослужбовця.
В щоденному раціоні зросла кількість білків та вуглеводів, а саме: м’яса – 200г (було 50г), риби – 120г (було 50г), картоплі та інших овочів – 900г (було 600г), хліба – 500г (було 250г).
– Одним із першочеговних завдань від в.о. міського голови Давид Дідух в момент мого призначення було забезпечити смачне та якісне харчування у лікарні. Мене ця проблема так само турбувала ще до призначення на посаду. Тому, я особисто вивчала раціон і поставила за мету змінити його. Сьогодні наші пацієнти діляться лише позитивними відгуками. Якщо раніше через несмачні та маленькі порції, їм приносили їжу з дому, то нині пацієнтам достатньо того, що дають у закладі. А найприємніше чути, що наша їжа людям до вподоби, – розповідає генеральна директорка Костопільської БЛІЛ Наталія Кондратюк