Здається, немає нічого простішого, ніж приготувати заморожені пельмені. Достатньо кинути їх у киплячу солону воду. Саме так робить більшість. Однак пельменям можна додати і смаку, і аромату.
Наприклад, можна додати у воду для варіння пельменів 3–5 горошин чорного перцю. Це надасть бульйону ноток пікантності, а самі пельмені вийдуть більш ароматними.
Також надати додаткового аромату можна за допомогою 1–2 листочків звичайного лаврового листя, які надають готовим пельменям аромату і цікавих смакових ноток.
А ще — покласти в каструлю, де варяться пельмені, половинку очищеної ріпчастої цибулі. Цибуля — саме той інгредієнт, який здатний поліпшити смак будь-яких пельменів, навіть магазинних.
Під час варіння треба акуратно перемішувати пельмені, користуючись силіконовим або металевим приладдям. Важливо не допустити їхнього прилипання до стінок і дна посуду. А от кришкою накривати каструлю з пельменями не потрібно.