Ця страва повністю переверне ваше розуміння рецептів, де яйця є головним інгредієнтом.
У світі існує величезна безліч рецептів приготування яєць, проте шотландські яйця викликають особливий захват. Шотландське яйце – це зварене круто яйце, загорнуте в шар ковбаси, обваляне в сухарях і обсмажене у фритюрі та в духовці. Їх можна подавати як закуску, перекус або гарнір. Це також може бути легкою основною стравою в поєднанні зі свіжим салатом. Як приготувати шотландські яйця
All Recipes поділилося повним покроковим рецептом. Для цього знадобляться такі інгредієнти – літр олії для смаження, 4 великих яйця, 900 г свинячого фаршу, склянка пшеничного борошна, 4 великі збиті яйця і 4 склянки панірувальних сухарів із приправами.
Спосіб приготування 1. Розігрійте духовку до 175°C. У цей же час розігрійте олію для фритюру в каструлі (до 190°C). Паралельно цьому помістіть яйця в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Потім накрийте, зніміть з вогню і залиште в гарячій воді на 10-12 хвилин. Остудіть, очистіть. 2. Розплющіть фарш, сформуйте з нього корж і загорніть у нього яйце. Легко обваляйте в борошні, потім у яйці, після чого обсипте панірувальними сухарями. 3) Обсмажте яйця у фритюрі до золотистого кольору, стежачи, щоб вони добре просмажилися з усіх боків. Потім запікайте в духовці 10 хвилин. 4. Розріжте навпіл і подавайте. УНІАН.