19 січня у Рівному відбувся безкоштовний одноденний англомовний тренінг у форматі «Winter English Camp». В Україні ця освітня програма від Всеукраїнської молодіжної організації «Global Youth Community» має популярність, і її практику поширюють з 2004 року, втім у Рівному цей захід провели вперше. Учасником міг стати кожен охочий з 15 років з будь-яким рівнем англійської мови. Ажіотаж навколо заходу був такий, що за перші два дні кількість заявок на участь перевищила ліміт. Близько 270 рівнян відвідали «Winter English Camp».



З 9 по 17 годину всі учасники мали інтенсивну практику англійської мови у трьох групах: expression (як висловлювати свої думки), idioms (сталі вислови) та pronunciation (вимова). Особливістю навчальної програми є те, що викладачі – носії мови та мають досвід викладання. Усі вправи «Winter English Camp» розроблені таким чином, аби зруйнувати бар’єр у спілкуванні, подолати страх розмовної англійської та інтенсивно «прокачати» навички. Окрім цього, «Winter English Camp» – це завжди приємні знайомства та активізація волонтерського руху.



Співорганізаторами «Winter English Camp» у Рівному стала ГО «Платформа взаємодій «Простір», свої аудиторії надав партнер заходу НУВГП та посприяла цій події Рівненська міська рада.

БІЛЬШЕ ПРО ПРОЕКТ ЧИТАЙТЕ ТУТ: http://prostir.rivne.ua/project/winter-english-cam...